Petrea on nyt osa Coronariaa!

Palvelut jatkuvat tavalliseen tapaan. Lisätietoa tules ja reumasairaiden moniammatillisesta yksilökuntoutuksesta löydät täältä >>

 

Moniammatillinen yksilökuntoutus

Moniammatillinen yksilökuntoutus on sopiva kuntoutusmuoto silloin kun ryhmämuotoinen kuntoutus ei sovellu, ryhmässä oleminen on haasteellista tai kuntoutujalla on monenlaisia ja laaja-alaisia ongelmia.  Moniammatilliseen yksilökuntoutukseen voi hakeutua myös jo eläkkeellä olevat.

Toteutamme tules-reuma -palvelulinjan yksilökuntoutusta Holiday Club Caribian toimipisteessä.

 

Moniammatillisen yksilökuntoutuksen tavoite

 

Moniammatillisen yksilökuntoutuksen tavoitteena on työ-, opiskelu- tai arjen toimintakyvyn ylläpitäminen tai parantaminen. Kuntoutuksen aikana etsitään ratkaisukeinoja hyvinvointisi ja toimintakykysi tukemiseksi ja edistämiseksi. 

Sisältö ja toteutus

 

Moniammatillinen yksilökuntoutus kestää enintään 15 arkipäivää, jotka toteutuvat kuntoutujan tarpeiden ja tilanteen mukaan puolentoista vuoden aikana. Jaksojen välillä tehdään kuntoutukseen liittyviä tehtäviä ja viimeisen jakson jälkeen on vielä yksi seurantayhteydenotto. Jaksojen välissä on mahdollista tehdä tarvittaessa kotikäynti.

 

Kuntoutusohjelma sisältää yksilöllisiä tapaamisia eri asiantuntijoiden kanssa ja erilaisia liikunnallisia sekä toiminnallisia osuuksia. Kuntoutuksessa on myös teemaryhmiä  vertaistuen mahdollistamiseksi. 

Miten pääsee?

Moniammatilliseen yksilökuntoutukseen haetaan toimittamalla lääkärin B-lausunto ja Kelan hakemuslomake KU 132 Kelaan. Lääkärinlausunnossa on hyvä olla selkeästi perustelut yksilökuntoutuksen tarpeelle. 

Lisätietoja:


Satu Kiviranta
Kurssisihteeri
040 192 6278
satu.kiviranta@petrea.fi